Arkenbouw prijzen: Kosten versus waarde

feb 20, 2021 | Blog

Uiteraard komt er heel veel kijken bij het bouwen van een nieuwe duurzame woonark. En we zullen ook zeker niet beweren dat een duurzame woonark bouwen een goedkope keuze is. De arkenbouw prijzen van duurzame woonarken liggen in eerste instantie uiteraard hoger.

Maar op de langere termijn is het zeker de moeite waard, want de investeringen die u in het begin doet, verdienen zich elke dag weer terug, jaar na na jaar.

Want heeft u wel eens gedacht aan hoeveel u nú uitgeeft aan uw woonlasten? En dan bedoelen we ook álle lasten aan uw woning of huidige woonboot:

  • hypotheek
  • verzekeringen
  • belastingen
  • onderhoud
  • gas
  • water
  • elektra

Arkenbouw Prijzen: Bekijk Het Geheel

Een Waterlely Arkenbouw duurzame woonboot bestaat uit vele componenten. En al deze componenten dragen bij aan het energiezuinig, milieuvriendelijk en duurzaam zijn van uw woonboot.

Want een ketting is slechts zo sterk als de zwakste schakel. Dus ook hier geldt: als je allerlei energiezuinige componenten installeert zoals zonneboilers, zonnepanelen, infraroodverwarming en dergelijke, maar de fundamentele isolatie van de woonark is niet op orde dan levert het u nog weinig op.

Daarom worden alle elementen beoordeeld aan de hand van vele criteria voordat wij ze geschikt genoeg achten voor toepassing. Zie voor meer daarover bijvoorbeeld ons artikel ‘Hoe bouw je een duurzame woonboot‘.

Arkenbouw Prijzen: Lange Termijn

En als u het in zijn geheeld bekijkt gaan de arkenbouw prijzen u zeker meevallen, vooral als u de lange termijn in ogenschouw neemt. De extra investeringen ten opzichte van een normale woonark, dat wil zeggen de investeringen in duurzaamheid en energiezuinigheid, verdient u gemiddeld binnen 10 jaar terug. En als u eenmaal uw eigen duurzame woonark helemaal naar uw smaak en met uw wensen en eisen heeft laten bouwen dan woont u er toch zeker langer dan dat!?


Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze duurzame woonarken, een offerte aanvragen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dit formulier vindt u hier.

Meest recente berichten