Woonboot Bouwen · Onze Partners

jan 3, 2021 | Blog

Een duurzame woonboot bouwen zoals die van Waterlely Arkenbouw bestaat uit tientallen componenten en systemen. Voor de uiteindelijke kwaliteit van uw woonark is het dus van het uiterste belang dat Waterlely Arkenbouw betrouwbare en professionele partners heeft. Die op hun beurt ook weer kwaliteit leveren als het gaat om hun systemen, producten of diensten.

Waterlely Arkenbouw: Kwaliteit

Want ook hier geldt: de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. En een nieuwe woonark aanschaffen doe je meestal maar één keer in je leven. Dus laat je je woonboot bouwen toch zeker niet over aan de eerste de beste?

Waterlely Arkenbouw is anders dan de andere arkenbouwers. Vanaf de allereerste stap hebben wij namelijk nagedacht over onze droom: de duurzame woonark. Wij zijn dus niet een arkenbouwer die een duurzame variant gemaakt heeft van hun bestaande woonarken.

Woonboot bouwen: Greenworks

Waterlely Arkenbouw is dus vanaf het allereerste begin bezig geweest hoe een duurzame woonboot bouwen gerealiseerd zou kunnen worden. In dat proces zijn we onder andere in aanraking gekomen met Greenworks Sustainable Building Solutions. Aan Greenworks hebben zich veel partijen verbonden die allemaal als doel hebben het duurzaam bouwen mogelijk en inzichtelijk te maken.

Woonboot bouwen: Opleidingen duurzaamheid

Daarnaast heeft Waterlely Arkenbouw trainingen aan de Greenworks Academy gevolgd. Daarin zijn onze mensen onder andere opgeleid in het bepalen welke producten en systemen duurzaam zijn. En kunnen wij, met behulp van een aantal rekentools, berekenen hoe duurzaam uw duurzame woonark is. Of tijdens het woonboot bouwen uitrekenen welke effecten het gebruik van welke componenten zou hebben op de algemene duurzaamheid.

Zo kunnen we dus van tevoren samen met u de juiste keuzes maken en uw ideale droomark samenstellen.

Meest recente berichten